RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Gyllenhaal i undertøyet

Maggie Gyllenhal er Agent Provocateurs nye undertøysmodell.

(SIDE2): Supermodellen Kate Moss er ikke lenger Agent for stjernenes favoritt-undertøykjede, og nå er det filmstjernen Maggie Gyllenhaal som skal friste kvinner verden over.

- Annerledes
Ifølge Daily Star ble Kate dumpet som frontfigur for Agent Provocateur fordi kjeden vil ha en yngre og freshere modell som sitt ansikt utad. Den gangen ville ikke kjeden si noe om hvem som skulle erstatte Moss, men ifølge den britiske avisen The Independent er Maggie er Provocateurs nye agent.

- Vår pågående kampanje med Kate slutter i august, og vi har allerede bestemt oss for hvem vi skal erstatte henne med. Det er superhemmelig, men hun er ganske annerledes, kunne Serena Rees, Agent Provocateur-sjef fortelle Daily Star for kort tid siden.

- Hun er ikke sexy på en veldig åpenlys måte, forteller Rees.

Stilikon
Og Maggie er definitivt annerledes. Indie-stjernen er søsteren til Jake Gyllenhaal, og er kjent fra filmer som «Secretary» fra 2002, «World Trade Center» fra 2006, og «Stranger Than Fiction» fra 2006 hvor hun spiller mot Will Ferrell. Hun er også kjent for å være et stilikon som har sin egen sans for stil.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere