RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Ha ha, trønderne vil ha OL

Roar Andersen er misunnelig på Trondheims visjonære politikere, Herman Friele sier de får seile sin egen sjø.

Trønderne er optimistiske og følger etter Tromsø og Oslo i jakten på ett nytt norsk OL i 2018. - Alle som har opplevd å få OL til sin by, opplever det som en fantastisk opplevelse for sin by, sier ordfører Rita Ottervik til RadioAdressa.

Forkjemperen for Bergens-OL synes det er kjempeflott at Trondheim vil ta opp konkurransen med Oslo og Tromsø om å få OL i 2018, men mener det faktisk er Sveriges tur nå. Likevel har han har ikke gitt opp tanken på et Vestlands-OL. - Politikerne i Bergen er noe latsabber som ikke ser verdien av å prøve å få OL til Bergen og Voss, sier Andersen.

Herman Friele vil ikke gjette på hvem som har størst sjanse av de tre norske byene. - Det er friskt av trønderne å melde seg på, men dette er så langt fram i tid at alt mulig kan skje, sier han på telefon. Han syns de tre byene kan konkurrere seg i mellom, så kan Bergen konkurrere på andre arenaer.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere