*Nettavisen* Nyheter.

Haakonsen slutter i Vålerenga

Sportsdirektøren slutter på grunn av uenighet om veivalg på elitesatsningen.

15.01.12 15:02

Sportsdirektør Truls Haakonsen slutter i Vålerenga Fotball. Klubben og sportsdirektøren er blitt enige om å avslutte samarbeidet med virkning fra dags dato. Bakgrunnen er at det er uenighet om hvordan elitedelen i klubben skal drives i fremtiden. Denne uenigheten om veivalg ligger til grunn for at partene nå skiller lag.

Haakonsen har vært ansatt i Vålerenga Fotball siden mars 2009, og han får nå en sluttavtale. Innholdet i denne avtalen er et forhold mellom hovedstyret og Haakonsen.

- Skal man som sportsdirektør bidra til å utvikle en klubb, er det helt nødvendig å gå i takt med styret. Det er ikke til å legge skjul på at vi er grunnleggende uenige om hvilken retning elitedelen skal utvikle seg i årene fremover. Jeg har hatt en spennende og morsom tid i Vålerenga Fotball, og ønsker klubben lykke til i fremtiden, sier avtroppende sportsdirektør Truls Haakonsen.

- Styret har forståelse for at det vil bli stilt spørsmål om denne konklusjonen kan knyttes til den pågående overgangssaken. Den saken er ennå ikke avsluttet, og det er ikke opp til styret å fordele ansvar og skyld i saken, sier styreleder i Vålerenga Fotball, Odd Skarheim.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag