RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hadde fem brudd-ble sendt hjem

Foto: helse bergen
Sist oppdatert:
Anna Ipatova satt i en bil som ble smadret at et vogntog. Haukeland sykehus sendte henne hjem uten å oppdage at hun hadde fem brudd i ryggen og bekkenet.

7.april i år kolliderte 28-åringen med et vogntog i Nordhordland. Den kraftige kollisjonen førte til at bilen ble smadret og det så alvorlig ut for Anna Ipatova. Men på Haukeland sykehus fant de ingen store skader og sendte kvinnen hjem igjen dagen etter.

- Jeg var så omtåket av smerter og sjokk at jeg ikke helt fikk med meg hvilke undersøkelser som ble gjort. Men jeg husker at jeg hadde kraftig vondt, spesielt i nakken og magen, og at jeg forklarte det for legene, sier hun til Bergens Tidende.

Men smertene gav seg ikke og tvang kvinnen til å oppsøke legen to uker etter. Legen sendte Anna videre til røntgenundersøkelse og det ble tatt bilder av bekkenet. Bildene avslørte flere brudd og det bar direkte til Haukelans sykehus for CT-scanning.

Den avslørte brudd i bekkenet, halebeinet og nedre del av ryggen. I flere uker hadde Anna Ipatova gått rundt med brukne kroppsdeler som i verste fall kunne ført til lammelser.

- Når man har vært innblandet i en så alvorlig trafikkulykke som det her var snakk om, og blir brakt til sykehus med både synlige og mulige usynlige skader, bør det jo være rutine å sjekke hele kroppen grundig, sier Ipatova til Bergens Tindende.

Haukeland sykehus legger seg flat og skylder på et feilt innstilt røntgenapparat.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere