Det skriver Aftonbladet lørdag formiddag.

De tre mennene, som ifølge politiet er i 25-35-årsalderen, skal ha oppført seg svært truende og aggressivt da de ikke fikk komme inn på utestedet, etter de opplysningene politiet får.

Les også: WHO-forsker: Ikke la omikron føre til panikk

Ingen pågrepet

Én av mennene skal til og med ha kastet en slags stolpe mot en av vaktenes mage, ifølge avisen.

Mennene forlot deretter stedet i bil, og enn så lenge har ingen av dem blitt pågrepet.

– Dette er opplysninger som vi har fått, men da politiet kom til stedet ønsket ikke mannen å anmelde forholdet, sier Hans-Jörgen Ostler, pressetalsperson i Politiregion Vest i Sverige.

Han forteller videre at politiet har fått signalement på de tre mennene.

– Av det vi forstår er ikke dette mennesker som er helt ukjente for oss. Det er individer som besitter «voldskapital», sier Ostler.

Politiet har søkt etter gjerningsmennene uten hell. Det er uklart om det vil bli gjort en anmeldelse om lovbrudd, da vekteren ikke ønsker å delta i etterforskningen.

Hendelsen skjedde like før klokka 23 fredag kveld.

Innførte koronapass

Koronasertifikat ble i Sverige innført fra 1. desember for offentlige arrangementer og sammenkomster på mer enn 100 personer.

Bakgrunnen for tiltaket var den økte risikoen for smittespredning.

– Sverige er ikke isolert fra omverdenen. Den som er uvaksinert, løper en større risiko for å spre smitten videre. Det er en tøff beskjed å gi, vi vil jo alle at pandemien skal være over, sa sosialminister Lena Hallengren (S).