Gå til sidens hovedinnhold

Hadde sex i politibilen

Politimannen måtte knipe øynene sammen og rive de to turtelduene fra hverandre.

(iBergen.no) Nå må kvinnen (23) i fengsel for den mildt sagt spesielle hyrdestunden i cellebilen.

Tatt for fyllekjøring
Sammen med kjæresten og en kamerat var ettbarnsmoren på byen i april i fjor. Utover kvelden ble de kraftig beruset og kjæresteparet endte i en god, gammeldags fyllekrangel på gaten ved Muséplass. Den var høylydt, så politiet ble etterhvert tilkalt.

Da patruljen ankom var paret blitt venner igjen, men politimennene fikk mistanke om at 23-åringens kjæreste hadde fyllekjørt og pågrep ham derfor på stedet. Det fikk kvinnen til å reagere med voldsomt sinne.

Angrep politiet
Sammen med kameraten (24) gikk hun til angrep på de to politimennene. Etter å ha blitt slått, sparket og bitt, måtte politimennene se at 24-åringen stakk av. Den rabiate venninnen ble lagt i jern og satt inn i samme cellebil som kjæresten.

Under turen fra Muséplass til Bergen sentrum politistasjon kunne de forslåtte politibetjentene puste lettet ut. Men det største sjokket var ennå i vente.

- Knep øynene sammen
«(...) politibetjent NN har forklart at da han skulle åpne bakdøren inn til cellebilen, oppdaget han at NN (kvinnen, journ. anm.) hadde tatt NNs (kjæresten, journ. anm.) penis i munnen og utførte oralsex med ham. Politibetjenten lukket døren i håp om at de ville gi seg. Det gjorde de ikke selv om han på nytt åpnet døren og gav ordre om at de skulle stanse. Dette gjentok seg to ganger før tjenestemannen, slik han forklarte i retten, knep øynene sammen og dro NN (kvinnen) ut av bilen.»

De to tilbragte natten på glattcelle, formodentlig i hver sin.

Tatt for politivold igjen
Både kvinnen og hennes 24-årige kamerat ble tiltalt for vold mot politiet. I tillegg ble hun tiltalt for seksuelt krenkende atferd. Og som om ikke det var nok ble hun halvannet år senere nok en gang tatt for vold mot politiet.

I Bergen tingrett ble de begge dømt til ubetingede fengselsstraffer. Hun må sone 45 dager, mens kameraten må tilbringe 21 dager bak murene.

Les flere nyheter på iBergen.no

Reklame

Black weekend: Salgene fortsetter - Her får du oversikten du trenger