RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hadde sex i skolegården: - Vil bli sett og oppdaget

HYRDESTUND I DET FRI: 8.klassinger ved Namsos ungdomsskole oppdaget den seksuelle aktiviteten på skolens område tirsdag. Da paret ble oppdaget, fikk de på seg klærne og løp fra stedet. Nå jakter politiet på syndebukkene
HYRDESTUND I DET FRI: 8.klassinger ved Namsos ungdomsskole oppdaget den seksuelle aktiviteten på skolens område tirsdag. Da paret ble oppdaget, fikk de på seg klærne og løp fra stedet. Nå jakter politiet på syndebukkene (namdalsavisa.no/TIPSER)
Sist oppdatert:
- Vi vet at folk har sex på toaletter på tog og fly, i skogen og i bilen. Det er spenninga som gjør at man blir ekstra tent, sier sexolog.

I går skrev Namdalsavisa om to personer som hadde samleie på en skole i Namsos. Sjokkerte elever og en lærer ble vitner til at paret hadde sex på skolens område.

Politet etterlyst flere bilder av episoden, slik at «syndbukkene» kunne identifiseres. Det har ikke skjedd.

- Vi ser alvorlig på hendelsen. Paret har begått en straffbar handling; nærmere bestemt brudd på straffelovens paragraf 201, sa etterforskningsleder Bengt Ivan Blom ved politiet til Namdalsavisa.

- Spesielt tenningsmønster
Sexolog Randi Furseth Hågensen mener årsaken til at paret utførte seksuelt utilbørlig atferd, som er straffbart, kan være mange.

- Økt opphisselse/økt tenning/sterkere seksuell opplevelse fordi de regner med å bli iaktatt og kanskje bli oppdaget. Lovbruddet i seg selv kan også medføre sterkere sexopplevelse. Eller det kan hende at lysten ble for stor, sier hun til Namdalsavisa .

Les om den svært spesielle saken her:

Hågensen tror paret som hadde sex på skolens område kan ha et spesielt tenningsmønster.

- Dette er ikke vanlig kost i Namsos. Det første som slår meg er at de har et spesielt tenningsmønster som gjør at de blir ekstra kåte ved å vite at de blir sett og oppdaget. Det gir dem ekstra spenning og tennelse.

- Det må være det som ligger bak, sier hun når Namdalsavisa forteller henne om paret som ble observert mens de hadde samleie på skolens område tirsdag.

- For meg virker de som om de er veldig utprøvende. At de prøver ut forskjellige måter å ha sex på. Kanskje har de positive erfaringer med å ha sex utendørs, sier sexologen.

- Ikke en fetisj
- Kan det være en fetish?

- Fetish betyr at folk har ting de tenner ekstra på. Det kan være alt mulig, som tær, ballonger eller hva som helst. At dette kan være en type fetish betviler jeg, svarer hun.

- Vi vet at folk har sex på toaletter på tog og fly, i skogen og i bilen. Det er spenninga som gjør at man blir ekstra tent, forklarer Hågensen.

Hun er klar på at det er kun en liten andel av befolkninga som utøver sex så åpenlyst – for å bli sett og oppdaget.

- Det er sikkert mange skjulte tilfeller. Men jeg har aldri hørt om forskning på dette feltet, sier sexologen.

- Det er ikke så uvanlig at folk gjør det på andre steder enn der det er mest vanlig. Men at folk ser det er ikke vanlig, sier hun.

Les flere saker fra Namdalsavisa her

Les også:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere