RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hadde sex på lufta

Den 21 år gamle kvinnen lot seg overtale til å beskrive sitt seksualliv på lufta og late som hun hadde sex for åpen mikrofon. Det heftige innslaget resulterte i en saftig bot – for eieren av radiostasjonen.

Mediedirektoratet MDA har ilagt selskapet UnionWorks, som driver stasjonen WKRZ, en straffeavgift på 15.000 Singapore-dollar (61.000 kroner) etter episoden 27. juli. Innslaget gikk på lufta i formiddagstimene og hovedtemaet var sex.

Plateprateren som ledet showet, spurte den 21 år gamle kvinnen om hun ville beskrive for lytterne hvordan hun ville beskrive en vellykket seksuell opplevelse. Resultatet var et lydmaleri så sterkt at atskillige lyttere ringte for å klage.

MDA tok saken meget alvorlig, ba om å få høre opptakene av sendingen og hadde ingen problemer med å si seg enig med de oppbrakte lytterne.

– Dette var uanstendig og ytterst smakløst, heter det i en uttalelse fra direktoratet.

UnionWorks-sjefen Bernard Law sier seg helt enig i vurderingen og lover at selskapet umiddelbart vil betale boten. Diskjockeyen som sto bak påfunnet, har for lengst fått sparken, tilføyer Law.

(NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere