*Nettavisen* Nyheter.

Hadde stefaren på veggen

Foto: Getty Images

Rumer Willis innrømmer at hun hadde en plakat av stefaren Ashton Kutcher på veggen.

(SIDE2): Datteren til Bruce Willis og Demi Moore innrømmet fadesen til You Magazine denne uken, og sa at hun hadde hatt en ting for Ashton før han begynte å date hennes 46 år gamle mor. Da forandret imidlertid følelsene seg.

- Da Ashton kom inn i livene våre ble han bare en forlengelse av familien, sier hun til magasinet ifølge Splash News.

Snakker om alt
Nå kan hun snakke med sin nye farsfigur om alt, forteller hun bladet, inkludert gutter.

- Han er like mye venn som stefar egentlig, vi snakker om alt fra auditions og kjærester til familie. Han forstår ofte mer enn foreldrene mine siden vi er mer like i alder.

Hadde stefaren på veggen
Rumer innrømmer i intervjuet at hun tidligere hadde en plakat av Ashton på veggen og at hjertet banket litt ekstra for ham. Men da moren kom hjem en dag og fortalte at hennes nye «venn» Ashton skulle komme på besøk, gikk det raskt over.

- Først friket jeg litt ut, og jeg rødmet definitivt da hun fortalte det. Likevel så tok det ikke lange tiden før jeg tilpasset meg til situasjonen. Jeg kom over det rare i situasjonen rett og slett fordi jeg aldri har sett mamma så lykkelig før. Det var som å se en forelsket sekstenåring, forteller hun til bladet.

En offentlig oppvekst
Rumer (20) var bare syv år da foreldrene skilte lag, og hun innrømmer at det har vært hardt å vokse opp som en offentlig person. Rampelyset er hardt når man fortsatt prøver å finne ut hvem man er og hvor man passer inn.

Siste nytt fra Side2, gå til forsiden akkurat nå!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.