*Nettavisen* Nyheter.

Hadia Tajik om kritikken av Støre: - Desperat

 

Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik til kraftig forsvar av sin egen partileder Jonas Gahr Støre etter kritikken de siste dagene. Her er de to avbildet på Arbeiderpartiets landsstyremøte i 2018. Foto: Vidar Ruud (NTB scanpix)

Hadia Tajik forsvarer sin partileder Jonas Gahr Støre mot kritikerstormen.

30.08.19 07:46

Arbeiderparti-nestlederen reagerer kraftig på at Frp-leder Siv Jensen hevder Jonas Gahr Støre opererer med «doble standarder» vedrørende hans finansielle disposisjoner. Det skriver VG fredag.

Støre har vært i medienes søkelys etter flere avsløringer rundt hans privatøkonomi og disponeringen av familiens formue.

Les kommentar fra ansvarlig redaktør i Nettavisen Gunnar Stavrum: Ap-leder Jonas Gahr Støre har lært lite av tidligere saker om hans private økonomi

Frp-leder Siv Jensen har lagt ut et innlegg på Facebook der hun skriver dette som en kommentar til NRKs sak om at Støre har fond som investerer i private barnehager:

«Dette er å operere med doble standarder. Håper dette gjør at Støre vil slutte å snakke ned de som driver private barnehager og sykehjem» (se innlegget under)

Les også: Støres investeringer: Gjør Gro Harlem Brundtland seg dum?

– Jeg skjønner at det blir stilt kritiske spørsmål. Det må Jonas selvfølgelig svare ut, og det har han gjort. Han er opptatt av åpenhet rundt økonomien sin og hvordan den blir forvaltet. Det jeg reagerer på er måten Siv Jensen og Frp ønsker å bruke denne saken, sier Tajik til VG og legger til at hun synes kritikken fra Frp bærer preg av å være depserat.

Les også: Brundtland støtter Støre etter fond-avsløring: - Det går for langt

Slik angriper Frp-leder Siv Jensen Støre på Facebook:

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag