*Nettavisen* Nyheter.

Hæstad spilte mest

Sjekk statistikken fra vinterens treningskamper her.

Se all statistikk fra vinterens kamper her

Vålerenga har i vinter spilt 12 treningskamper siden det startet borte mot KFUM 17. januar. Vålerenga har vunnet fem kamper, spilt tre uavgjort og tapt fire ganger i vinter med en målforskjell på 23-22.

Det er Vålerenga-kaptein Kristofer Hæstad som har fått mest spilletid i vinter. Han har spilt ti kamper, alle fra start, og har 812 minutter med fotball i beina før serieåpningen. Lars Hirschfeld og Harmeet Singh ligger nærmest med 810 spilleminutter. Dog har begge kun spilt ni kamper, men har fullført alle kampene de har startet.

Singh poengkonge

I Tippeligaen 2010 hadde Harmeet Singh 11 målgivende pasninger og fem scoringer, noe som ga han 16 målpoeng. Til sammenligning hadde Rosenborgs stjerneskudd Markus Henriksen kun ni målpoeng (syv mål og to målgivende) i 2010.

Singh har fortsatt samme trenden i vinter og står med seks målpoeng (fire målgivende og to scoringer) på ni kamper. Det gjør han til vinterens poengkonge for Vålerenga.

Håvard Nielsen, Sidoine Oussou, Morten Berre og Mostafa Abdellaoue deler toppscorertittelen for vinteren med tre scoringer hver. 11 forskjellige spillere har notert seg for scoringer i vinter.

Se all statistikk fra vinterens kamper her

Se resultatene fra alle treningskampene her

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: Eirik Førde , Digitalsport

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag