*Nettavisen* Nyheter.

Hafslund sender talenter til Spania

Hafslund tar med fem femtenåringer til Vålerengas treningsleir på La Manga.

21.01.10 13:28

I fjor høst var det talentsamling på Valle der fem spillere ble tildelt Hafslund-stipendet. Vinnerne blir med Vålerengas a-lag til La Manga neste uke. Her er spillerutvikler Per Inge Jacobsens vurdering av de fem vinnerne.

Monir Benmoussa (Holmlia):
Monir utmerket seg med utrolig god teknikk og har en unik evne til å score mye mål. Jeg vil også trekke frem denne guttens fantastiske holdninger, både på og utenfor banen. Han er spiss eller kant.

Klikk på bildet for å forstørre.

Foto: VIF.no

Marcus Kveen (Vålerenga):
Midtstopper som kom til Vålerenga for to sesonger siden, han har en glimrende fysikk og en god pasningsfot. Han er veldig god 1 vs. 1 defensivt. Denne helgen fikk han også vist frem at han kan ta med seg ballen fremover i banen.

Jens Marius Kolseth (Vålerenga):
Jens Marius har først og fremst en utrolig god nær teknikk og et fantastisk skuddbein. Jens Marius kan bekle flere offensive posisjoner, men spiller mest kant hos oss. Han er flink til å utfordre 1 vs. 1 og kommer seg derfor i gode innleggs- eller avslutningsposisjoner.

Shåresh Ahmadi (Oppsal):
Shåresh er en fysisk høy spiller med blendende ferdigheter offensivt. Han har en slepen teknikk som gjør at han får med seg ballen ut i fra de underligste posisjoner, han har også et veldig godt avslutningsrepertoar.

Abdi Mohammed (Geilo):
Abdi utmerker seg med utrolig god teknikk, han har et bra tempo i beina både med og uten ball og han er flink til å hele tiden finne seg nye posisjoner for å motta ball.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag