Hafslunds Drømmetreff

Vålerenga og Hafslund lanserer nytt navn og ny nettside for breddeprosjektet.

17.06.11 09:58

Sjekk ut Hafslunds Drømmetreff sin nye nettside her

Breddeprosjektet har nå fått navnet Hafslunds Drømmetreff.

- Samarbeidet med Vålerenga om breddeprosjektet blir stadig viktigere. Tilbakemeldingene vi får fra klubbene som er med i prosjektet er veldig positive, sier direktør for sammfunnskontakt i Hafslund til vif-fotball.no.

- Dette er takket være godt faglig innhold som åpenbart gir nytteverdi for klubbene og dette kommer til uttrykk i tilbakemeldingene vi får.

For Hafslund er breddeprosjektet et veldig viktig element.

- Av alle elementene vi støtter i Vålerenga-familien er breddeprosjektet det viktigste. Vi synes det var på tide å modernisere det noe og ønsket derfor nytt navn og logo for prosjektet, forklarer Geitvik.

- Vi ønsker gjennom det nye navnet, Hafslunds Drømmetreff, ny logo, egen nettside og nye aktiviteter å gi breddeprosjektet mer fart.

Den nye nettsiden finner du på www.hafslundsdrommetreff.no

- En møteplass

Hafslunds Drømmetreff består av 28 klubber i Oslo og Akershus som får delta i trenersamlinger, kompetanseutveksling og andre aktiviteter.

- Med navnet Hafslunds Drømmetreff ønsket vi å være kreative gjennom det vi gjør, og prosjektet skal være en møteplass og et treffpunkt for opplevelser og utvikling av personer, spillere, trenere og apparat ute i klubbene, forklarer Geitvik.

- I dag kjører Vålerenga og Hafslund også i gang en stor informasjonskampanje om Hafslunds Drømmetreff - sammen har vi lyst å fortelle omverden om prosjektet og vårt ønske om å stadig videreutvikle prosjektet.

- Vi er svært fornøyde med at breddeprosjektet nå har fått sin egen nettside. Her kan man lese alt om Hafslunds Drømmetreff, se bilder fra klubbkvelder og arrangementer, intervju med deltakere og bli bedre kjent med klubbene i prosjektet og med Vålerengas nye maskot, Tippen, avslutter Geitvik.

Sjekk ut Hafslunds Drømmetreff sin nye nettside her

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.