RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Haga: - Aksjefond bortimot tullete

Sist oppdatert:
Rådgiver og investor Svein Haga anbefaler ikke å gå inn i aksjemarkedet nå. - Hvis man kjøper generelle fond på disse nivåene, er man bortimot tullete, sier han
- Jeg tror sannsynligheten for at aksjemarkedet faller er mye større enn at det skal opp. Børsoppgangen er trukket veldig av oljerelaterte aksjer. Videre oppgang forutsetter at oljeprisen skal holde seg eller stige. Det tror jeg ikke på, sier Haga til Dagens Næringsliv.

Han mener det er bedre å spise i seg lave renter enn å sette sparepengene i aksjer eller aksjefond nå.

- Hvis man kjøper generelle fond på disse nivåene, er man bortimot tullete. Med den kraftige stigningen vi har hatt i aksjemarkedet det siste året, kommer utviklingen til å bli sidelengs. Tradere kan tjene penger i noen måneder, men de som investerer generelt, må regne med en veldig beskjeden avkastning i aksje- og obligasjonsmarkedet i mange år fremover, sier Haga.

Haga har lenge vært meget negativ til aksjemarkedet. Det var vellykket frem til bunnen for halvannet år siden, men har stemt svært dårlig med utviklingen siden da.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere