*Nettavisen* Nyheter.

Hagen-avhør avbrutt på grunn av helsetilstand

SAVNET SIDEN 2018: Politisperring utenfor boligen til ekteparet Tom Hagen og Anne-Elisabeth Hagen på Fjellhamar. Tom Hagen er siktet for drap eller medvirkning til drap på kona Anne-Elisabeth, som har vært savnet siden 31. oktober 2018.

SAVNET SIDEN 2018: Politisperring utenfor boligen til ekteparet Tom Hagen og Anne-Elisabeth Hagen på Fjellhamar. Tom Hagen er siktet for drap eller medvirkning til drap på kona Anne-Elisabeth, som har vært savnet siden 31. oktober 2018. Foto: Terje Pedersen (NTB scanpix)

Tom Hagens advokat sier avhøret hos Kripos måtte avbrytes.

03.06.20 12:09

Drapssiktede Tom Hagen møtte onsdag til sitt første avhør med politiet siden han ble sluppet ut av varetekt. Ifølge NRK måtte avhøres avbrytes på grunn av helsetilstand. Det er Hagens advokat Mikkel Toft Gimse i advokatfirmaet Hjort som opplyser dette overfor NRK.

- Vi konkluderte med at det ikke var forsvarlig å gjennomføre noe avhør i dag, sier Gimse til NRK og forteller at Hagen er preget av alt det han har vært utsatt for den siste tiden og i dårlig form.

Hagen er siktet for drap eller medvirkning til drap på kona Anne-Elisabeth, som har vært savnet siden 31. oktober 2018. Han nekter for å ha noe med forsvinningen til kona å gjøre.

Tom Hagen ble 28. april pågrepet og siktet for drap eller medvirkning til drap. Politiet tror det er Tom Hagen selv som på et eller annet vis står bak forsvinningen og drapet på sin kone.

Senere kom Eidsivating lagmannsrett til at politiet ikke hadde skjellig grunn til mistanke mot Hagen. Han ble derfor løslatt fra varetekt.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag