RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagen mister Viking-kampen

Sist oppdatert:
VALLHALL (vif-fotball.no): Erik Hagen gikk av tidlig med en skulderskade i torsdagens semifinale mot Odd Grenland, og blir ikke klar til søndagens seriekamp mot Viking.

Det er kun tre dager mellom søndagens tøffe semifinale og søndagens seriekamp mot Viking, men hovedtrener Tor Ole Skullerud tror Vålerenga skal være klare til kamp.

- Det har sett bra ut på trening fredag og lørdag og jeg tror gutta har fått torsdagen ut av beina. Det var en tøff fysisk kamp på torsdag, men jeg håper og tror vi frigjør masse mental energi og at vi tar med oss det utpå Ullevaal-matta på søndag. Vi burde ha god selvtillitt etter en god opplevelse, sier Skullerud til vif-fotball.no.

- Vi tar også med oss at vi spilte en av årets beste førsteomganger borte mot Viking. Den og den på torsdag mot Odd var veldig gode. Nå handler det om å prøve å få til en hel god kamp. Klarer vi å stabilisere spillet vårt, slik at vi fullfører skikkelig, vet vi at vi vinner.

Humøret på topp
Etter åtte seriekamper uten seier, kom seieren i semifinalen godt med.

- Det var en stor gevinst å vinne på torsdag, og det har vi merket etter kampen. Det er god stemning og godt humør på trening. Men det er en kunst å kunne omstille seg til en seriekamp igjen og få alle på offensiven igjen, sier han.

- Det venter viktige kamper for oss i serien hele veien ut og vi ønsker å vinne flere kamper på rad. Det har vi slitt med å få til tidligere i år, men jeg har et godt håp om at vi er på igjen i morgen.

Viking fikk også en positiv opplevelse sist, men sin sterke 4-1 seier mot serieleder Stabæk.

- Vi vet hva vi møter på søndag. Vi har gjort grundige forberedelser på Viking, men som alltid må vi konsentrere oss om oss selv i første rekke. Det er altfor lenge siden vi har vunnet en seriekamp, og det har vi store planer om å gjøre noe med i morgen, avslutter Skullerud.

Erik Hagen gikk av oppgjøret mot Odd Grenland etter 20 minutter av første omgang, etter å ha landet forkjært på skuldra i en duell. Det er ikke påvist noen brudd, men Hagen rekker ikke kampen mot Viking. Kjetil Wæhler stod over samme kamp med sykdom, men er tilbake i troppen.

Vålerengas tropp mot Viking: 1 Troy Perkins, 30 Øyvind Bolthof, 3 Allan K. Jepsen, 4 André Muri, 6 Freddy dos Santos, 7 Daniel Fredheim Holm, 8 Martin Andresen, 10 Lars Iver Strand, 13 Jarl André Storbæk, 14 Bengt Sæternes, 21 Luton Shelton, 22 Ronny Johnsen, 23 Kristofer Hæstad, 24 Kjetil Wæhler, 25 Mohammed Abdellaoue, 26 Bojan Zajic, 27 Adnan Haidar, 28 Harmeet Singh

Husk at du kan kjøpe 2 billetter og betale for 1 til kampen mot Viking
Last ned radioreklame som forklarer deg hvordan her

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere