RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagen vant mediekampen

Sist oppdatert:
Politikk handler om å få oppmerksomhet i mediene. I så måte var det FrP og Carl I. Hagen som vant valget. Han er den suverent mest omtalte partilederen i valgkampen.

Det kommer frem av en undersøkelse i regi av medieovervåkingsfirmaet Observer. De har sett på over 1600 oppslag og innslag i de fem største norske nyhetsorganene fra 4. august til dagen før valget.

Ifølge Dagbladet viser Observer-tallene at FrPs leder Carl I. Hagen skal være fornøyd med oppmerksomheten i mediene. Han er omtalt i hver fjerde sak der en partileder er registrert. Hagen er dessuten omtalt dobbelt så mange ganger som Kristin Halvorsen og markerer seg i et langt bredere spekter av saker.

- Carl I. Hagen kan overhodet ikke klage på gjennomslaget. Han er fortsatt flink og mediene er glade i å bruke ham. Hagen har også en mye større bredde i de sakene ha markerer seg i, sier medieanalytiker Henrik Høidahl til Dagbladet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere