Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagen vil ikke stå i veien for Stang

Foto: Johannessen, Sara (Scanpix)
Sist oppdatert:
Fremskrittspartiets listetopp i Oslo - Carl I. Hagen - avblåser ordførerduellen med Høyres Fabian Stang.

Mens Oslo Frp før sommeren var høyt på banen og snakket om sin fremste kandidat, Carl I. Hagen, som en mulig ordfører i Oslo, sier Hagen selv nå at han viker for Høyres Fabian Stang.

Til Aftenposten sier Hagen at han fortsatt er Oslo Frps ordførerkandidat, men at hans posisjon er «helt underordnet det å få politisk gjennomslag for Frps politikk, særlig når det gjelder eldreomsorg».

- 22. juli endret på alt. Jens Stoltenberg og Fabian Stang gjorde en stor innsats, og styrket slik begge sine partier. Særlig Fabian har gjort en god og samlende jobb i Oslo, selv om det ikke endrer det faktum at alle partier fortsatt har sine ordførerkandidater, sier Hagen til Aftenposten.

Hagen legger ikke skjul på at tanken på at Frps sympatisører kan komme til å stemme på Høyres populære ordfører har vært med i hans vurdering. Han sier han oppfordrer de som ønsker gjennomslag for Frps politikk til å stemme Frp, «særlig når jeg så klart understreker at politisk gjennomslag går foran alt, også min posisjon», sier han til avisa.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!