RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hagledesperado vil ha jobben tilbake

Sist oppdatert:
Sørpe full og med en ladd, avsagd hagle ville mannen ta en alvorsprat med sjefene sine. Nå er han arbeidsløs og straffedømt, men krever likevel jobben tilbake.

George Pavlovsky mener han ble sparket på urettmessig grunnlag og håper domstolene vil gi ham medhold.

Hendelsen skjedde i april i byen Moncton i New Brunswick, der Pavlovsky hadde jobbet som trebeskjærer i 18 år, melder nyhetsbyrået Reuters.

44-åringen skal ha vært sint fordi han ikke fikk forfremmelse, og ble arrestert omtrent 15 minutter etter at dramaet begynte. Sjefene hans var ikke til stede, og ingen ble skadd.

Moncton by sparket mannen, men en uke senere gikk Pavlovsky til fagforeningen sin for å protestere mot oppsigelsen. Medlemmene var enige om at fagforeningen burde hjelpe ham å prøve å få tilbake jobben når han har sonet fengselsstraffen.

I forrige uke ble 44-åringen dømt for brudd på våpenloven, men frikjent for drapsforsøk. Han soner en fengselsdom på to år.

En talsmann for byen Moncton sier han er forskrekket over at Pavlolvsky vil bestride oppsigelsen. Ifølge talsmannen er mange av eks-kollegene hans rystet ved tanken på at han kan komme tilbake på jobben.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere