Det er seks måneder siden 26 år gamle Marie Miracle Seignon så sin datter, måneder gamle Ladina.

Hadde brannskader

Den lille jenta, som nå er åtte måneder gammel, var under behandling på et sykehus i den haitiske hovedstanden Port-au-Prince da jordskjelvet rammet det karibiske landet. Her fikk hun behandling for brannskader etter en brann i familiens hjem.

Hun lå på intensiven da jordskjelvet ødela store deler av byen. Under katastrofen ble også noen av sykepleierne som hadde omsorgen for henne drept. I ruinene hadde mamma gitt opp håpet om å finne sin datter i live, men utrolig nok overlevde den lille jenta. Dette til tross for at hun var hardt skadet.

Amputerte armen

I kaoset som oppsto etter jordskjelvet ble lille Landina først operert, og fikk en arm amputert, før hun ble flyttet til et annet sykehus.

Babyen ble fraktet helt til London, og Children's Hospital i Great Ormond Street. Her ble hun behandlet av kirurgen David Nott, som opererte og behandlet hennes stygt forbrente kranie.

Samtidig prøver veldedighetsorganisasjonen Facing the World å oppspore moren ved hjelp av dokumenter som er funnet i sykehusruinene etter jordskjelvet.

Forbløffet mor

Nå kan DNA-tester bekrefte familieforholdet, og dermed ble både pass og visum ordnet slik at mor og datter kunne gjenforenes.

- Jeg trodde hun var død, så mine følelser er veldig, veldig sterke, sier Seignon til pressen gjennom en tolk på sykehuset.

- Så da jeg så henne ble jeg forbløffet. Jeg kunne ikke tro hun var i live. Dette er et veldig lykkelig øyeblikk, legger hun til.

Ifølge Sky News er Landina fortsatt til behandling ved Chelsea og Westminster Hospital, og midler til å betale for hennes videre behandling er oppe til drøfting.