*Nettavisen* Nyheter.

Half-Life 2 til PS3 og X360

Det var dette vil ville høre. Et av verdens beste skytespill kommer til Xbox 360 og Playstatio 3.

14.07.06 11:13

(Spillmagasinet): Når «Half-Life 2: Episode Two» slippes til PC en gang til høsten, kommer det samtidig til Xbox 360 og Playstation 3.

Det avslører Gabe Newell, høvdingen i selskapet Valve som utvikler spillet, på Electronic Arts store pressekonferanse den 13. juli i USA.

Konsollversjon vil inneholde rubbel og bit av «Half-Life 2»-spillene som er gitt ut til nå, det vil si «Half-Life 2», «Half-Life 2: Episode One» og «Half-Life 2: Episode Two».

Spillet skal foregå utenfor City 17 og spillerne får bryne seg på nye fiender og forsøke nye våpen. Fysikkmotoren som driver «Half-Life 2» har også fått seg en kraftig overhaling og Newell skryter av filmatisk fysikk. Det er lov å håpe ...

Newell avslørte også at Valve holder på med et nytt spill, med arbeidstittelen «Portal». Det er lite vi får vite om det spillet, annet enn at det virker som en utfordring for de små hjernecellene med oppgaveløsning i alle mulige dimensjoner. Spillet ser ut til å ha tatt ideen fra «Preys» portal-løsning, skriver Gamespot.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag