RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hallberg tilbake med ny realityserie

Sist oppdatert:
Den tidligere "Big Brother"-produsenten Lasse Hallberg setter sammen vilt fremmede mennesker til par. Denne gangen skjer det på TV3.

Hallberg står bak det nye konseptet, "Singel 24-7", som han satser på vil få suksess på TV3. Han var produsenten som dro i gang det nederlanske konseptet Big Brother på TVNorge, men var på 90-tallet programsjef i TV3 Norge.

Den nye virkelighets-TV-serien skal gå hver eneste dag i to måneder til våren, melder VG.

- Her får single mennesker mulighet til å finne en livspartner. Det er samboerskap på prøve for åpent kamera. Du kan vel si at dette programmet fortsetter der de andre slutter. Det er tre år siden det skjedde noe på TV. Det er på tide å gå et skritt videre, sier Hallberg.

I "Singel 24-7" skal seks single menn og seks single kvinner bli satt sammen til seks samboerpar som skal bo i hver sin leilighet i et borettslag. De seks leilighetene og borettslaget blir overvåket døgnet rundt av kameraer og mikrofoner og kan følges direkte på nettet og i redigert utgave på TV.

Vinnerparet får en halv million kroner og en bil til noen hundre tusen kroner, skriver VG. I dette realityprogrammet er det imidlertid ikke snakk om å bli stemt ut. Alle skal være i leilighetene i 60-70 dager og i tillegg skaffe seg jobber ved siden av.

Avisen får ikke bekreftet noen sum fra TV3, men anslår at budsjettet på serien vil ligge godt over 20 millioner kroner.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere