RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Halloween-drapsmannen blir ikke løslatt

Sist oppdatert:
25-åringen som er dømt til tvungent psykisk helsevern for det såkalte Halloween-drapet, kan ikke løslates nå, har Drammen tingrett bestemt.

Tingretten har kommet til at det fortsatt er nærliggende fare for at 25-åringen skal begå nye alvorlige voldshandlinger, og at det derfor ikke er forsvarlig å oppheve dommen mot ham.

Retten påpeker at mannen i dag har trygge og stabile rammer rundt seg, og at det er høyst usikkert hvordan han vil fungere med «mindre skjerming og støtte og behandling».

Mannen ble i 2013 dømt for å ha stukket i hjel Andreas Nilstad (21) og for å ha påført Marius Løken (24) livstruende skader natt til 30. oktober 2011. Dommen lød på tvungent psykisk helsevern. Ett år etter domsavsigelsen ble mannen friskmeldt.

Det er den faglige ansvarlige ved behandlingsinstitusjonen, Lier sykehus, som har begjært opphør av dommen mot 25-åringen. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere