RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hallusinerte seg til fengsel

Sist oppdatert:
«Små, hvite menn» som spøkelsesaktig steg opp av vannet, sørget for at tre bergensere ble dømt til fengsel og samfunnsstraff.

Midhordland tingrett var ikke nådig mot to menn og en kvinne som selv hadde sørget for å bli tatt på fersken med store mengder narkotika.

Så spøkelser
I oktober i fjor mottok politiet en svært spesiell nødmelding fra trioen. Vettskremte fortalte de at de ble angrepet av små, hvite menn som steg opp fra fjorden like utenfor hyttedøren deres i Fusa. Forundret rykket politiet ut, men fikk raskt en forklaring på «spøkelsesfenomenet». Inne i hytten satt de tre kraftig ruset.

Trolig har stoffene framkalt hallusinasjoner om spøkelsesinvasjon fra fjorden.

Fant store narkomengder
I den videre ransakingen i hytten og trioens boliger fant politiet til sammen 23,7 kilo hasj, 314 gram amfetamin og 9000 narkotiske tabletter. Istedenfor å få hjelp mot spøkelser, førte nødropet til at de tre ble pågrepet, siktet for befatning med narkotika.

En av de tre påtok seg hele skylden for narkotikaen og fikk av tingretten den strengeste straffen. 22-åringen må sone tre år i fengsel, mens ett år blir betinget. Kvinnen fikk 300 timers samfunnstraff, fordi hun er eneforsørger for en liten jente. Sistemann på 23 år fikk ett år og tre måneders ubetinget fengsel.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere