RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Halo 2 kommer 9. november

LOS ANGELES (Spillsonen) Så er det endelig klart, oppfølgeren til Xbox’ største spill, ”Halo 2” kommer den 9. november i år. Og det er hugget i stein. Se bildene her.

Microsoft har som vanlig sin store Xbox-konferanse mandagen to dager før E3, verdens største spillmesse, åpner dørene. I fjor var den store nyheten ”Halo 2”. I år var det slippdatoen for spillet.

Det er jo store nyheter, men enormt er det ikke. Med unntak av racingspillet ”Forza Motorsports” var alt Microsoft hadde å vise frem, gammelt nytt og gamle rykter.

Men vi tåler å se litt mer av ”Halo 2”. Tidligere har det blitt sluppet få, men imponerende skjermbilder fra Xbox Live-delen av spillet, men demonstrasjonen vi fikk se denne varme kvelden i Los Angeles overgår alt jeg har sett tidligere.

To representanter fra utviklerne Bungie viste frem taktisk dreping på et brett som er blitt kjent som ”Helvete på jord”, men som egentlig heter Zansibar.

Grafikken var slående, og oppgraderingen av våpen og kjøretøy fortjener faktisk tittelen ”2”, og ikke bare 1,5. Som kjent kan du nå holde to våpen av gangen, du kan knabbe kjøretøy fra en fiende, kjøretøyene kan ødelegges bitvis, og blir gradvis vanskeligere å kontrollere.

Når et kjøretøy endelig går i luften gjelder det også å passe seg for ettereksplosjonen¿ Du har også nye våpen, spesielt dødelig er et skinnende kraftsverd. Hoovercraften har fått en boostfunksjon (det gjelder antagelige flere doninger også), og terrengbilen er denne gangen utstyrt med raketter.

Bungie viste frem flere spennende nye ting i ”Halo 2”, uten at det er nødvendig å ramse opp alle sammen. Noen overraskelser må du jo få. Men det er ingen tvil at du kan glede deg til 9. november.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere