RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

«Halo 3» får online co-op

Sist oppdatert:
Utvikleren bekrefter at skytespillet «Halo 3» får den mye omtalte samarbeidsmodusen.

(Spillmagasinet): I midten av juli forklarte Bungies Frank O'Connor at det langt nær var sikkert at flere personer ville kunne spille historiedelen av «Halo 3» sammen via Xbox Live.

- Vi er ikke dumme

- Vi er ikke dumme. Vi vet at folk vil ha det, og vi forsøker å få det til. Det største problemet med online co-op er at du kan befinne deg i en Warthog med fem soldater to kilometer unna den andre spilleren, sa O'Connor til Electronic Gaming Monthly.

O'Connor var redd for at spillet ikke vil føles som «Halo» lenger.

- Det finnes mange ting du kan gjøre med designet for å hindre at det skjer, men de ville gjøre at spillet ikke føltes som «Halo» lenger. Hvis vi kan gjøre det på en måte som fungerer, gjør vi det. Fungerer det ikke, lar vi det være, sier han.

Har løst problemet

Nå ser det ut til at utvikleren har løst problemet. Ifølge denne artikkelen på Bungies nettside skriver utvikleren at «Halo 3» vil støtte co-op for opp til fire spillere i historiemodusen.

Siden det bare finnes én Master Cheif, blir tre andre figurer spillbare: Arbiter fra «Halo 2» og to av covenants elitesoldater.

Fire personer med hvert sitt våpen skaper mye ildkraft, og utgjør dermed en fare for at spillet blir ubalansert. Bungie sier imidlertid at de er forberedt på problemet, og gjør noe med det, skriver Gamespot.com.

I co-op vil du fremdeles kunne benytte deg av filmfunksjonen i spillet, men det er ikke mulig å hoppe inn i et aktivt spill. For å starte et co-op-spill må spillerne først samles i en lobby. Herfra er det mulig å starte spillet på et hvilket som helst lagringspunkt.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere