*Nettavisen* Nyheter.

Halo 3 tar form

Bungie hinter om at «Halo 3» begynner å se svært bra ut, og er morsomt å spille.

20.12.05 10:16

(Spillmagasinet): Bungie, skaperne av de überpopulære skytespillene «Halo» og «Halo 2», skriver hver fredag en liten oppsummering av uken som gikk på nettsidene sine.

Studioet har aldri nevnt at de jobber med oppfølgeren «Halo 3», men det ville vært komplett idioti å la det være og derfor tar vi det som god fisk at det er nettopp dette de bedriver dagene med.

Når Bungie da skriver om sitt «neste prosjekt» er det lett å hoppe til konklusjonen om at dette er nettopp «Halo 3». Og sist fredag skrev selskapet om sitt neste prosjekt.

Vi får ikke det minste snev av infomasjon egentlig (bortsett fra at musikken til «Halo 2» gis ut på CD over nyttår), men et par ting virker sannsynlig:

  1. Det slippes på Xbox 360. Bungie skriver blant annet at «det er utrolig hva du kan gjøre med høyere oppløsning og mer kraft», og hinter dermed kraftig mot Xbox 360.
  2. Deler av spillet er spillbart. Bungie holdt et lite utviklermarked internt, hvor de forskjellige avdelingene viste hva de holdt på med. Foruten å være mektig imponert over brukergrensesnittet i det «neste prosjektet», skrives det at «spillopplevelsen, demoer og eksperimenter virker overaskende ferdige og spillbare».

Det er forventet at det neste «Halo»-spillet slippes i løpet av 2006, mest sannsynlig på samme tid som Playstation 3 lanseres.

Les flere spillsaker på Spillmagasinet her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.