*Nettavisen* Nyheter.

«Halo»-film uten Master Chief?

Dersom en film basert på «Halo»-spillet kommer, kan det være uten Master Chief i hovedrollen.

17.01.08 09:16

(Spillmagasinet): Det er manuskriptsjef i Bungie, Joseph Staten, som antyder at Master Chiefs rolle i en «Halo»-film ikke vil være blant de sentrale overfor Newsweek.

«Halo»-filmen har fått grønt og rødt lys en rekke ganger og det er usikkert om filmen noensinne vil gå i produksjon. Ifølge filmdatabasen IMDB.com skal filmen skal være klar i 2009, men har også notert seg at filmen kan være kansellert.

I de tre spillene som er laget i serien får vi aldri se ansiktet til helten Master Chief, og tekstforfatterne av spillet syntes det var vanskelig å bygge historien på denne figuren.

- I filmen begynner de andre figurene å kommentere Master Chiefs anonymitet. Hvem er han? Hva er hans historie? Han blir et fantastisk mysterium, en slags anonym problemløser, sier Staten i intervjuet.

Master Chief er til stede i filmen, han har bare ikke en bærende rolle.

- I den siste versjonen av manuset var Master Chief absolutt kritisk for filmen, men det var andre figurer rundt ham som bar det meste, som gjorde den følelsesmessige harde jobben. Master Chief var der som en støtte for deres historie, forteller Staten.

Les flere spillsaker på våre spillsider.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag