RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Halshugd kvinne overlevde

Sist oppdatert:
Shannon (30) mistet hodet i bilulykke, men kan bli helt frisk igjen. Se den utrolige videoen.

(iBergen.no) : 25. januar var Shannon Malloy involvert i en stygg bilulykke i Denver, Colorado. Den 30 år gamle kvinnen ble slengt mot bilens dashbord i sammenstøtet, og trøkken var så kraftig at hodet hennes ble skilt fra ryggraden. Legene kaller skaden for indre halshugging.

- Jeg husker at jeg prøvde å glemme smerten. Alt jeg klarte å tenke på var at jeg måtte klare å holde meg i live, sier Malloy til den lokale tv-stasjonen KMGH-TV.

Se video og intervju med Shannon her (ekstern lenke)

Utrolig nok ble kvinnen ikke lammet, men mistet all kontroll over hodet sitt. Legene sier de aldri har sett en lignende skade på et levende menneske, og ga Malloys familie beskjed om å ta farvel med 30-åringen.

Men Shannon Malloy lever fortsatt - om ikke i beste velgående, så med gode muligheter for å bli tilnærmet helt frisk. Kirurgene satte inn skruer både i hodet og nakken på kvinnen, og festet en metallinretning lignende en glorie rundt hodet hennes, for å holde bevegelsene på et absolutt minimum.

Ryggmargskirurg Dr. Gary Ghiselli mener det kun var viljen til å overleve som holdt Malloy i live lenge nok til at legene fikk fullført operasjonen.

- Det er et mirakel at hun i det hele tatt overlevde ulykken, og et enda større mirakel at hun gjør så store fremskritt, sier Ghiselli.

Les flere nyheter på www.iBergen.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere