Halvnaken dame i stua

Barnefamilien ble vekket av at en halvnaken, fremmed dame varmet seg på varmeovnen i stua.

(DT.NO): – Jeg lå og sov på sofaen da jeg våknet av en dame i bare bh og truse som sto og varmet seg på ovnen, forteller moren i huset i Solbergelva til dt.no. Hun hadde sovnet på sofaen, og våknet av kvinnen i 05-tiden natt til lørdag.

Løp ut

Den fremmede kvinnen i 20-årene forklarte at hun skulle til kjæresten sin, og gikk ut på kjøkkenet for å ringe ham. Da hun skjønte at hun hadde kommet feil løp hun ut i hagen - i bare bh og truse.

- Da løp vi ut og hentet henne inn igjen. Det var 13 minusgrader, forteller moren og konstaterer at kvinnen ikke var kledd etter værforholdene.

Så ringte de politiet som kom og hentet kvinnen. Før hun dro fikk de på henne jakken hennes som de fant i gangen.

Ifølge politiet var kvinnen åpenbart beruset. Hun kunne ikke svare på hvordan hun hadde kommet seg dit hun var. Politiet kjørte kvinnen hjem.

Episoden får ingen konsekvenser for kvinnen. Familien hadde glemt å låse ytterdøra så hun hadde ikke brutt seg inn.

- Det er ikke straffbart å være halvnaken eller beruset, sier operasjonsleder Kjell Reidar Johansen ved Søndre Buskerud politidistrikt.

– Ubehagelig

Selv om den halvnakne kvinnen bare hadde gått feil, synes barnefamilien det var en skremmende opplevelse.

- Det var ordentlig ubehagelig å våkne av at det står en fremmed person i stua. Man gjør seg noen tanker. Tenk om det hadde vært noen andre. Det var ikke så lett å sove etterpå, sier moren som heretter vil sjekke at ytterdøren er låst.

Les flere saker fra Drammens Tidende her.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.