RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han blir neppe noen moteløve

Sist oppdatert:
Liverpool-spiller Andrej Voronin og hans kone får massiv motekritikk.

(SIDE2): Tidligere i år fikk Voronins kone, Yulia, massive oppslag i britiske aviser. De mente hun var helt håpløs på motefronten.

Verst kledd
I Storbritannia kalles fotballkonene og kjærestene for WAG s (Wives And Girlfriends of the England national fotball team).

Da hun i vinter dukket opp i en trang leoparddrakt med høye hæler og en sort pologenser ble hun av The Sun kåret til den verst kledde WAG-en noensinne.

Siden den gang har hun flere ganger prøvd å bevise at det ikke er noe galt med hennes smak, og i en stor hjemmereportasje i magasinet Hello! Viste hun fram sin garderobe. Den besto i en imponerende samling med designervesker og sko.

Han bryr seg neppe
Likevel har media fortsatt å påpeke at hun bruker penger på håpløse antrekk, og hun har flere ganger protestert kraftig.

Paret venter nå sitt andre barn, og søndag var de på shopping. Avisen Daily Mail mener ut fra bildene du ser i denne saken at klesstilen hennes har blitt noe bedre.

Splash News fotograf som fulgte paret i helgen mener derimot at både han og hun fortsatt er en katastrofe. Andrej Voronin ser imidlertid ikke ut til å ta kritikken spesielt tungt. Han er en finfin motvekt til de noe mer utseendefikserte fotballgutta.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere