Han er den nye Cola-mannen

Foto: (Coca Cola)

Britiske Andrew Cooper er gartneren som får damene til å dåne.

28.01.13 15:03

(SIDE2): Halv tolv mandag formiddag feiret Diet Coke sin 30-årsdag med å lansere en splitter ny reklamefilm.

Ikoniske
Reklamene med Cola-mannen har blitt ikoniske i årenes løp, og etter at den aller første dukket opp som tørst kjekkas i 1994 har det vært fire hunker til.

Denne gangen er det den 32 år gamle britiske modellen Andrew Cooper som har fått den ettertraktede rollen. Reklamefilmen er spilt inn i Sør-Afrika, hvor han spiller gartner. Han klipper plenen da en gjeng med jenter på lunsj i det fri bestemmer seg for å tilby den hardt arbeidende mannen noe for tørsten.

Alt mens Etta James synger «I Just Want To Make Love To You».

Se reklamefilmen under:

HTML EMBED

Selv er Andrew stolt av rollen, og sier til den britiske avisen The Daily Mail at alle husker jo Cola-mannen. Om de foregående reklamefilmene sier han:

- De har vært kulturelle milepæler, og jeg er veldig gald for å ha blitt valgt til å spille rollen i 2013 - særlig i et så spennende år for merkevaren.

Lucky hunk
I 1994 var det barske Lucky Vanous som hadde den aller første rollen som «Diet Coke Break Hunk». Lucky, som anser seg selv som svært heldig over å ha fått rollen, var anleggsarbeider utenfor en stor kontorbygning med skueslystne kvinner.

De nøt synet av en tørst Lucky i lunsjpausen klokken halv tolv.

Fire år senere tok tøffingen Robert Merrill over brusboksen, den gang som vindusvasker. I 2007 ble det ramaskrik da de lot den franske hunken, Francois Xavier, beholde skjorta på i reklamefilmen. Dagens hunk er skjorteløs.

Se Diet Cola-reklamene gjennom tidene:

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.