*Nettavisen* Nyheter.

Han er Frps nye generalsekretær

Foto: Fremskrittspartiet

Finn Egil Holm er ansatt som ny generalsekretær i Fremskrittspartiet.

30.09.11 21:25

Finn Egil Holm (42) er mannen som skal overta som generalsekretær i Fremskrittspartiet etter Geir A. Mo.

Holm overtar partiet etter et år med skandaler og dårlig valgresultat, et år tidligere samferdselsbyråd Jøran Kallmyr i Oslo nylig beskrev som «det verste året for partiet jeg kan huske»

Lang fartstid
Holm kommer fra stillingen som direktør for strategi- og samfunnskontakt i Vestre Viken HF. Han har politisk fartstid fra kommune- og fylkespolitikken i Vesfold, men viet seg fra 2000 til informasjon innen politikk og forvaltning. Han har vært informasjonsdirektør og fylkesdirektør i Vestfold fylkeskommune og kommunikasjonsdirektør i Drammen kommune.

Holm har også vært redaktør for partiavisen Fremskritt, informasjonssjef i FrPs hovedorganisasjon og kommunikasjonssjef i partiets stortingsgruppe.

- Sentral fram mot 2013
- Vi har med ansettelsen av Finn Egil Holm sikret oss en dyktig medarbeider med svært allsidig bakgrunn, noe jeg er sikker på vil være positivt i arbeidet som skal gjøres med å utvikle partiorganisasjonen videre, sier partileder Siv Jensen ifølge en pressemelding.

Hun legger til at partiets generalsekretær selvsagt også har en sentral rolle i forbindelse med utviklingen av partiets videre strategi frem mot stortingsvalget i 2013.

- Fremskrittspartiet har potensial langt utover det resultatet partiet oppnådde ved høstens kommune- og fylkestingsvalg, sier Holm ifølge en pressemelding.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag