RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han er Frps nye generalsekretær

Foto: Fremskrittspartiet
Sist oppdatert:
Finn Egil Holm er ansatt som ny generalsekretær i Fremskrittspartiet.

Finn Egil Holm (42) er mannen som skal overta som generalsekretær i Fremskrittspartiet etter Geir A. Mo.

Holm overtar partiet etter et år med skandaler og dårlig valgresultat, et år tidligere samferdselsbyråd Jøran Kallmyr i Oslo nylig beskrev som «det verste året for partiet jeg kan huske»

Lang fartstid
Holm kommer fra stillingen som direktør for strategi- og samfunnskontakt i Vestre Viken HF. Han har politisk fartstid fra kommune- og fylkespolitikken i Vesfold, men viet seg fra 2000 til informasjon innen politikk og forvaltning. Han har vært informasjonsdirektør og fylkesdirektør i Vestfold fylkeskommune og kommunikasjonsdirektør i Drammen kommune.

Holm har også vært redaktør for partiavisen Fremskritt, informasjonssjef i FrPs hovedorganisasjon og kommunikasjonssjef i partiets stortingsgruppe.

- Sentral fram mot 2013
- Vi har med ansettelsen av Finn Egil Holm sikret oss en dyktig medarbeider med svært allsidig bakgrunn, noe jeg er sikker på vil være positivt i arbeidet som skal gjøres med å utvikle partiorganisasjonen videre, sier partileder Siv Jensen ifølge en pressemelding.

Hun legger til at partiets generalsekretær selvsagt også har en sentral rolle i forbindelse med utviklingen av partiets videre strategi frem mot stortingsvalget i 2013.

- Fremskrittspartiet har potensial langt utover det resultatet partiet oppnådde ved høstens kommune- og fylkestingsvalg, sier Holm ifølge en pressemelding.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere