Gå til sidens hovedinnhold

Han er like farlig som han ser ut

Møt Jason Barnum.

Han har innrømmet innbrudd og biltyverier for å betale for heroinmisbruket sitt. Nå står han også tiltalt for drapsforsøk på en politibetjent.

Fredag møtte den fryktinngytende Jason Barnum (37) opp i retten i Anchorage i Alaska der han måtte svare for sine handlinger, skriver Anchorage Daily News.

SWAT-drama
Skyteepisoden skal ha skjedd på et hotellrom i Merrill Field ved Anchorage torsdag denne uken. Det lokale politiet etterforsket en rekke innbrudd da de sirklet seg inn på Jason Barnum.

Det var da politiet tok seg inn på hotellrommet, der Barnum befant seg med to andre personer, at det to timer lange dramaet begynte.

På vei inn oppdaget politiet gjenstander som var blitt stjålet under innbrudd. De la den første personen de støtte på i håndjern.

Les også disse sakene:

Samtidig gjemte Barnum seg på badet med en kvinnelig tredjeperson, som spydde. Barnum ropte til politiet i et forsøk på å hindre politiet å komme inn, men det funket dårlig og en skuddveksling startet.

En politibetjent ble lettere skadd, og Barnum ble truffet av ett skudd i høyre arm.

Hotellet ble evakuert, en rekke politipatruljer kjørte til stedet og SWAT ble tilkalt. Spesialstyrkene omringet rommet og 37-åringen overga seg til slutt.

Skummel
Nyhetsbyrået AP var til stede i rettsmøtet i Anchorage fredag, og Jason Barnum har blitt viet mye spalteplass i amerikanske medier - men trolig ikke bare på grunn av hans kriminelle handlinger.

37-åringen ser nemlig like farlig ut som han er - hentet rett ut fra en skrekkfilm. Han har har tatovert halve ansiket med det som skal ligne skjelettet bak huden, og på toppen av hodet har han tatovert inn en hodeskalle. Han har også tatovert høyre øyeeple, noe som gir en enda mer karakteristisk utseende.

37-åringen er beskrevet som en serieinnbruddstyv og har et langt rulleblad. Han har tilbragt de fleste av det siste tiåret i fengsel. Etter skyteepisoden torsdag må trolig Barnum tilbringe mange flere år i fengsel.

Les også disse sakene:

Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken