RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han er Sturlas talentfavoritt

IMITATOR: Sturla Berg-Johansen skrøt av imitator Ingve Connolly Gran som søndag prøvde seg på Norske Talenter.
IMITATOR: Sturla Berg-Johansen skrøt av imitator Ingve Connolly Gran som søndag prøvde seg på Norske Talenter. Foto: Camilla Flaatten (Side2)
Sist oppdatert:
- Gollum er helt rå, sier Sturla Berg-Johansen om imitatortalent i «Norske Talenter».

(SIDE2): De innledende rundene til sesong to av «Norske Talenter» er i full gang og i hovedstaden har det vært prøver hele helgen. Da Side2 ankommer audition søndag formiddag er det lang kø og mange håpefulle talenter som venter på tur.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

Imitator
Helt foran i køen møter vi Ingve Connolly Gran (24) fra Sandnes. Han er imitator og håper han får testet ut sine favoritter foran panelet.

- Gollum er en av de jeg skal imitere, sier Ingve og gir oss en skummel smakebit av det lille vesenet kjent fra «Ringenes Herre»-filmene. Men på repertoaret har han også Kate Bush og Heath Ledgers «The Joker» fra den nyeste Batman-filmen.

Tilfeldigvis har Ingve tatt en prat med programleder for serien og en av landets mest kjente imitatorer Sturla Berg-Johansen (41) og han skryter veldig av 24-åringen.

- Han har virkelig talent, vi snakket litt sammen og han er bare helt rå, sier Sturla til Side2 da vi spør han om det er noen i køen som har utmerket seg.

- Gollumen hans er skikkelig scary og The Joker er bare helt vanvittig bra, sier programlederen.

- Han er Heath Ledger som The Joker, uten tvil!

Ventet lenge
Ved siden av imitatoren i køen står en tidligere Idol-deltaker, Bjørn Henrik Brandtenborg (18). Han drar klassiske toner fra musikalen «Chess» for Side2 mens han forsøker å holde varmen i kulda.

- Nå har jeg ventet i to og en halv time, men det har egentlig gått veldig fort, sier Bjørn Henrik. Han kom blant de topp tretti beste i forrige runde med «Idol», men nå vil ha vise seg fra en annen side.

- Jeg sang pop forrige gang, og nå vil jeg prøve meg med litt klassisk, sier han.

Magedanser
Han er ikke alene om å prøve seg på flere talentshow - «Norske Talenter» tiltrekker seg selvsagt gjengangere.

Magedanser Laila Birgitte Rundkås Vurucu (13) var med forrige gang, men vil prøve seg igjen. Hun viser oss sitt fantastiske vingekostyme rett før hun skal inn på audition.

13-åringen har danset i ti år, altså siden hun bare var en treåring, og magedansen tok henne med videre til de innledende rundene foran dommerpanelet bestående av Mia Gundersen, Thomas Giertesen og Jan Fredrik Karlsen. Hun håper å imponere enda mer denne gangen.

- Jeg skal gjøre mitt beste denne gangen og har laget en litt annen dans. Onkelen min, Adam, skal spille trommer til dansen og det tror jeg kan bli veldig bra, forteller Laila Birgitte til Side2.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Suksess
Talentprogrammet er et av de mest sette programmet i sin type på TV 2 da det gikk i vinter og Sturla mener han vet hvorfor.

- Det er et følelsesladd program. Jeg har egentlig ikke noe sans for slike typer program, men da jeg så den britiske versjonen forrige gang, ble jeg rett og slett hekta. Dramaturgien er helt utrolig bra. Jeg bare måtte være med på dette, sier han engasjert.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

God kjemi
Med seg som makker har han Pia Lykke (33) som gleder seg over at de endelig er i gang. De to forteller at kjemien dem i mellom er på topp.

- Vi skriver sticks (replikker, adm. red.) sammen og ler mye underveis. Vi tror selvsagt at dette er helt utrolig morsomt, men ofte blir vi sendt tilbake fordi vi rett og slett ikke kan si det vi har ledd så mye av, ler Pia.

- Det å ha det moro på jobben er utrolig viktig og vi har det. Kjemien og energien vår er skikkelig bra, og vi har tid til å ha det gøy, gliser Sturla.

Pia lang erfaring fra TV-produksjon og har jobbet i over åtte år som regissør, produsent og manusredaktør, blant annet innen produksjoner som «Idol», «Senkveld» og «Skal vi danse».

- Hun er nok den med mest erfaring fra TV av alle oss som skal være med i showet, så dette blir bra, sier makkeren.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Flere muligheter
Fra og med 6. mars er det livesendinger på TV 2, og har du et talent er det fremdeles mulig å løpe bort på Sonans Gymnas i Pilestredet der audition holdes.

- Her blir vi utover hele kvelden. I løpet av helga er det nok 1200 talenter innom her, så her er det travelt, sier presseansvarlig for showet, Katrine Wergeland til Side2.

Bergen og Trondheim for også besøk av talentjegerne - henholdsvis i desember og januar.

Er du fornøyd med Side2? Vi vil gjerne ha dine tilbakemeldinger. Klikk her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere