*Nettavisen* Nyheter.

Han er verdens hotteste mann

Foto: AFP PHOTO MARTIN BUREAU

Er du enig?

(SIDE2:) Magasinet Glamour har kåret verdens ti mest sexy menn. På toppen troner en vampyr, en pirat og en jerv.

Topp tre
Robert Pattinson, best kjent som vampyren Edward Cullen i «Twilight», får førsteplassen i årets kåring. Pattinson har de siste par årene blitt en av verdens største stjerner - i hvert fall hvis man spør tenåringsjentene. Han er en av de mest omtalte skuespillerne i tenåringsmagasiner, mens de voksne kanskje ikke helt ser det samme som fjortisene.

På andreplass finner vi Johnny Depp. Han har ligget på lister av denne typen siden 1990-tallet, men han er stadig like populær. I dag kjenner de fleste ham best som Jack Sparrow i «Pirates of the Caribbean»-filmene, men han har også hatt stor suksess med blant annet «Sweeney Todd» og «Public Enemies».

Tredjeplassen går til Hugh Jackman, som er en favoritt hos både mødre og døtre. Den australske kjekkasen har i år hatt suksess som Wolverine i «X-Men Origins: Wolverine». Tidligere i år ledet han Oscar-utdelingen, til mange kvinners begeistring.

Klikk på bildet for å forstørre.

Få overraskelser
David Beckham kommer på fjerdeplass. Fotballspilleren har kapret kvinnehjerter i både Europa og USA.

Få mest-sexy-lister blir skrevet uten at Brad Pitts navn står på listen. Ei heller denne. Den kjekke skuespilleren får femteplassen.

Fjortisfavoritt Zac Efron kaprer sjetteplass. «High School Musical»-skuespilleren vil gjerne fjerne musikal-stempelet, og skal framover spille i andre typer filmer.

George Clooney har blitt 48 år gammel, og han er et bevis på at man kan være kjekk selv om man ikke lenger er 20.

Både nye og gamle stjerner
«Gossip Girl»-stjernen Chace Crawford kommer på åttendeplass. 24-åringen har blir snart aktuell i nyversjonen av «Footloose».

Listens første artist, er Justin Timberlake. Det er en stund siden han har vært aktuell med ny CD, og fansen håper de snart får høre mer fra ham.

Fremdeles forbinder mange Colin Firth med rollen som Mr. Darcy i «Stolthet og fordom» fra 1995. Men han har også vist at han nesten kan synge i «Mamma Mia!».

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag