RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Han savner neppe EM

Sist oppdatert:
Fotballstjernen Steven Gerrard ser ikke ut som om han savner fotballsirkuset når han er på ferie.

(SIDE2): Steven Gerrard og hans kone Alex Curran nyter rolige dager i Miami, og det er stor forskjell på deres tilværelse og sirkuset som utspiller seg i EM i Europa.

Sammen med to vennepar har fotballproffen leid en yacht for 26.000 kroner dagen i anledning ferien. Det er i disse dager ett år siden han giftet seg med sin kjære Alex Curran , og bryllupet fikk massiv oppmerksomhet i britisk presse.

I Storbritannia kalles fotballkonene og kjærestene for WAGs (Wives And Girlfriends of the England national football team), og Alex Curran er venninne med Coleen McLoughlin som nylig giftet seg med en annen profil fra det engelske landslaget, nemlig Wayne Rooney.

Det var derfor mange som reagerte da Steven Gerrard og Alex Curran ikke dukket opp i Wayne Rooneys eksklusive bryllup, men ting tyder på at de to valgte å bruke fotballferien litt lengre borte fra rampelyset.

Paret har døtrene Lilly-Ella og Lexie sammen. Flere bilder fra deres solferie i Miami ser du under.

Side2s underholdningsquiz: Vinn en iPod Nano i dag!

282

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere