*Nettavisen* Nyheter.

Han skal forføre deg!

Foto: (Patrick Demarchelier)

Benjamin Millepied skal forføre kvinnen med den sanselige opplevelsen; «L'Homme Libre».

(SIDE2): Pass opp! Nå kommer oppfølgeren til Yves Saint Laurents dufter «L'Homme» og «La Nuit de L'Homme», og mannen som skal forføre deg inn i en sanselig opplevelse uten like er den franske danseren, koreografen og skuespilleren Benjamin Millepied.

Høyt respektert
Benjamin Millepied er født i Bordeaux i Frankrike, og startet sin dansekarriere som åtteåring sammen med moren, Catherine Millepied, en tidligere moderne danser. Han gjorde sin første opptreden i New York City i 1992. Høyt respektert i danseverdenen har Benjamin Millepied hatt en glimrende karriere i mer enn 20 år. For sine mange ballettroller og sitt talent som koreograf, har han blitt hedret gjennom hele karrieren i både USA og Frankrike.

Symboliserer frihet
Med sin bakgrunn fra Frankrike er Millepied den perfekte modellen til å fronte Yves Saint Laurents nye duft «L'Homme Libre». Duften skal ta deg tilbake til de franske røttene. Yves Saint Laurent er kjent for å alltid spille inn sine reklamefilmer i motebyen Paris, men har denne gangen beveget seg til frihetens by; New York. Og som Yves Saint Laurent selv har sagt det så flott «I address myself to free men», skal også denne blå parfymen symbolisere frihet.

Hint av sjø
De to parfymemakerne Olivier Polge i Paris og Carlos Benaim i New York har sammen skapt «L'Homme Libre». De har igjen tolket treaktige noter, og tilsatt en frisk modernitet i duften. Etter åpningen med kalabrisk bergamott, avslører duften en ny friskhet, forsterket av fiolblader, basilikum og stjerneanis, og beriket med et snev av muskat og rosa pepper. Duften skal uttrykke styrke, frihet og eleganse av en klassisk struktur i spenning med et uventet, friskt hint av sjø.

Familielykke
Benjamin Millepied er i dag gift med skuespillerinnen Natalie Portman. I sommer fikk paret sitt første barn; sønnen Aleph. Gutten har fått det hebraiske navnet, etter den første bokstaven i det hebraiske alfabetet - på samme måte som alpha er den første bokstaven i det greske alfabetet. Portman som selv har både amerikansk og israelsk statsborgerskap, har tidligere uttalt at hun vil gi barnet en jødisk oppdragelse.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.