*Nettavisen* Nyheter.

Håndbok i utroskap

Drømmer du om et sidesprang? Nå kan du få hjelp til å opprettholde løgn, bedrag og spenning på en vellykket måte.

30.06.05 10:58

(SIDE2): Dersom du planlegger et forhold på si denne sommeren er du ikke den eneste. Ifølge danske Ekstrabladet viser nyere undersøkelser at over halvparten av britiske menn har vært utro. Tallet er nesten like høyt blant kvinner. Som om ikke folk roter nok rundt, har det nå også kommet en egen selvhjelpsbok til personer som ønsker å være utro uten å bli oppdaget.

Nesteklikk.no skriver at den amerikanske advokaten Cameron Barnes har forfattet boken «How you can have your cake and eat it». Her gir han detaljerte råd om hvordan man kan være utro «med suksess». Barnes er selv dreven i gamet, han bedro sin første kone flere ganger, noe han virker heller stolt over. Boken tar opp alt fra hvilke telefonvaner man bør tillegge seg til økonomiske feller.

Boken har, ikke overraskende, vekket reaksjoner i USA, men forfatteren bryr seg ikke videre om det.

– Det er så mange bøker om det å være foreldre, om ekteskap, svigerforeldre og så videre, men ingen om utroskap, sier Barnes i følge nesteklikk.no.

- Dette er en type forhold som ikke er blitt seriøst diskutert. Folk stuper inn i det, og det som kunne ha vært et fantastisk øyeblikk av lidenskap og selvutvikling, endrer seg lett til noe destruktivt.

Noen av Barnes' beste tips for en «vellykket» affære er:

Vær oppmerksom på at du må opprettholde det eksisterende nivå av fysisk nærhet med partneren din. Ikke slutt å ha sex og ikke innfør nye triks i sengen.

Gjør ditt beste for å være psykisk «passende». Ikke vær mer tilbaketrukket eller humørsyk enn vanlig, ikke start krangler, men vær heller ikke i så godt humør og så hjelpsom at det virker rart.

Ikke behold kopier av regninger.

Ikke lagre nummeret til din elsker på telefonen.

Hold forholdet utenfor hjemmet. Reserver hotellrom.

Finn et passende hotellrom som både er privat og har en grei pris.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.