RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Handelsbanken ruster opp analysestaben

Sist oppdatert:
Meglerhuset Handelsbanken Capital Markets har hentet inn nye analysekrefter med tanke på økt satsning inn i det nye året etter en noe anonym periode
Det er først og fremst på analysesiden at Handelsbanken Capital Markets har satt inn støtet, dog uten utvidelser i staben.

Etter avgang av et par analytikere og analysesjefen det siste året har meglerhuset hentet inn to nye tungvektere fra nyttår.

Nye analysesjef fra nyttår er Knut Erik Løvstad. Løvstad kommer fra London investeringsbanken CAI Chevreux hvor han var toppranket som londonmarkedets beste på nordiske aksjer.

Videre har Handelsbanken hentet inn tidligere finanssjef Per Sølvberg i riggselskapet Fred. Olsen Energy som ny analytiker på oljeservice.

Den siste avgangen fra Handelsbanken er teknologi- og it-analytiker Oddvar Frigstad som sa opp i begynnelsen av november. Han har gått til Storebrand Kapitalforvaltning.

Handelsbankens mest profilert blir imidlertid fortsatt sjeføkonom Knut Anton Mork.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere