Handlegate på nett

Londons største attraksjon vet å profilere seg. Oxford Street har egen hjemmeside.

(SIDE2): Er du en av mange tusen nordmenn som sverger til gode gamle Oxford Street når du kommer til London? Isåfall kan kanskje denne verdenskjente handlegaten sin offisielle hjemmeside være tingen for deg.

Effektiv shopping kan være et must for de som bare er noen dager i storbyen. Denne nettsiden gir deg sjansen til å orientere deg litt før neste tur, skriver dinLondonguide.no.

www.oxfordstreet.co.uk får du oversikt over samtlige butikker som finnes i hele gaten - fra Marble Arch og helt ned til Tottenham Court Road.

Trykk på kategoien «Shopping» og du vil få frem et kart som viser hvor de ulike butikkene ligger i Oxford Street, samt en alfabetisk og kronologisk oversikt over hvilke butikker, restauranter, varehus, avdelinger og kjeder som finnes i gaten.

Her finner du også nyheter om ulike arrangementer som finner sted på de forskjellige butikkene i løpet av året. Kjente forfattere signerer ofte sine bøker på en av handlegatens mange bokhandlere og artister opptrer også på HMV og lignende.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Nyheter

Annonsebilag