RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hånet av sine egne

Sist oppdatert:
-Kronprinsessen bærer kjoler og hatter nok til å brødfø en akfrikansk familie i årevis, skrev Fædrelandsvennen i sin leder i går.

(SIDE2): Årsaken til den krasse lederen er kronprinsparets hytteplaner på Flekkerøy. I følge avisen skal hytteanlegget være planlagt til å dekke mellom 600 og 800 kvadratmeter.

- Når man viser en så høy profil som deltidsambassadører for de fattige, har det en dårlig signaleffekt å bygge et så stort hytteanlegg, sier sjefredaktør Finn Holmer-Hoven til Dagbladet.

I lederen kan man videre lese at «Rollene som rollemodeller forplikter, og vi finner kronprinsparets deltidsengasjement som ambassadører for verdens fattige og lidende mindre troverdig».

- Alle ønsker kronprinsparet velkommen, men det handler om å dimensjonere seg inn i kystlandskapet, på en ikke for pompøs måte, fortsetter han.

Astrid Versto, informasjonssjef på slottet, benekter hytteplanene og sier det ikke har rot i virkeligheten.

- Vi har ikke lagt fram noen tegninger eller ytret ønsker om størrelse. Det er for tidlig i prosessen, sier Versto til Dagbladet.

Fædrelandsvennen er avisen i Mette-Marits hjemby, Kristiansand.

Les mer:

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere