*Nettavisen* Nyheter.

Hank von Helvete: - Unnskyld, Ari

Foto: Paul Weaver (Paul Weaver)

Artisten kalte Märtha Louises seminarer for kjetteri.

22.01.09 14:11

(SIDE2): Turboneger-vokalist Hans Erik Dyvik Husby (36) alias Hank von Helvete har arbeidsuke i P4 og torsdag hadde han Ari Behn som gjest, skriver radiokanalen på sine egne nettsider.

Siste nytt fra Side2: Sjekk forsiden akkurat nå!

I programmet som bar preg av godt humør kunne lytterne få med seg at Hank von Helvete kom med følgende unnskyldning til Behn.

- En synd hengende over meg
- Jeg er veldig glad for at du kom. Jeg har lenge hatt en synd hengende over meg, helt siden 2006 da jeg kalte din kones seminarer om engler og guddommelig lys for kjetteri. Ordene falt svært feil, og på grunn av min dårlige selvkritiske sans og mangel på filter den gang vil jeg beklage ovenfor deg og din familie.

Ifølge P4 skal denne episoden ha skjedd da artisten var gjest hos Fredrik Skavlan, og nå tar han den altså opp selv. Ari Behn svarte med følgende kommentar.

- Det husker jeg godt, så dette setter jeg stor pris på. Tusen takk! Märtha og jeg har fulgt deg lenge, og hun ble så berørt av din historie. Hun har sagt flere ganger at hun har stor sans for deg og det du står for. Derfor må jeg innrømme at det gjorde inntrykk på oss da du sa det du sa, sier en takknemlig Ari Behn.

Kors fra Märtha
Deretter ga de to hverandre gaver. Krigeren Ari fikk et middelaldersk riddersverd, mens Hank von Helvete fikk et kors i hvitt gull av Behn.

- En bedre ridder enn deg, Hans Erik, tror jeg ikke finnes Og derfor har jeg en gave til deg også. Dette er et Malteserkors, som har tilhørt min kone. Som et tegn på min kjærlighet til deg.

Bildene av den humoristiske seansen kan du se på P4s nettsider.

For øvrig var ikke Dyvik Husby den eneste som var i Ari-vinden torsdag.

Kringkastingsrådet behandlet klagen fra Thomas Henden som mente RedaksjonEn hadde opptrådt svært ufint mot legene Mads Gilbert og Erik Fosse da de prioriterte Ari Behn fremfor dem som gjester.

Henden klaget på prioriteringen og på det han oppfattet som at Gaza-legene omtrent ble bedt om å snu i døra da Ari sa ja til å stille.

LES MER HVA RÅDET SA HER: Ari-støtte til Viggo

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.