RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hanneli danker ut stjernene

(Faksimile, Harpers Bazaar)
Sist oppdatert:
Hanneli er bedre kledd enn Naomi Watts, Kristin Davis og Diane Krüger.

(SIDE2): Norske Hanneli Mustaparta (27) har jobbet som modell for Ford Models i mer enn åtte år. Men for to år siden ville Hanneli starte sin egen karriere gjennom sin moteblogg. Det var uten tvil det beste hun kunne gjøre. Hun elsker å være sin egen sjef i sin egen blogg - og fansen digger det hun gjør.

Se Hannelis blogg her.

Satser som fotograf
Hanneli bor i dag både i Norge og i New York. Hun har stylet moteserier og musikkvideoer, men hennes store lidenskap er gatemote og fotografering. Hanneli tar alle bilder til bloggen selv.

På kort tid har hun tronet opp som en av verdens best kledde kvinner - og i forrige uke kåret Harpers Bazaar henne til ukens best kledde. Bak henne på listen kom kjente stjerner som Naomi Watts, Diane Kruger, Kristin Davis, Helen Mirren, Penélope Cruz, Renée Zellweger og Kylie Minogue.

Se ukens best kledde i Harpers Bazaar her.

Peter Pilotto
Hanneli Mustaparta var ikledd kjole fra Peter Pilotto, og journalisten forguder tydelig hennes stil. Han møtte sin favoritt blant norske motebloggere på en middag for designeren Peter Pilotto på James Hotel i New York's SoHo forrige uke.

«Hun minnet meg på hvorfor hun er av bloggsfærenes favoritter; Hun er ikke redd for farger (og matching), og hun vet at et smil er det beste tilbehøret», skrev Mr. Blasberg på Harpers Bazaar.

Stort moteikon
Side2 har tidligere spådd Hanneli til et av de moteikonene vi helst vil følge i 2011. Sammen med Vogue-redaktør Andre Leon Talley ledet Mustaparta også CBS.com sitt direktesendte livestreaming av et av verdens største motevisning under moteuken i New York i fjor, og det blir utvilsomt flere prestigeoppdrag på den vakre Bærums-jenta i årene som kommer.

Mustaparta har også en fantastisk evne til å blande stiler, og kombinere ulike plagg. Hun kler seg spesielt og kreativt uten at det blir for «crazy», og dette gjør det enkelt å la seg inspirere av henne.

STJERNEMØTE: Hanneli jobber blant de store stjernene. Her er hun sammen med Andre Leon Talley fra Vogue og skuespiller Blake Lively under Fashion's Night Out på Lincoln Center i fjor.
STJERNEMØTE: Hanneli jobber blant de store stjernene. Her er hun sammen med Andre Leon Talley fra Vogue og skuespiller Blake Lively under Fashion's Night Out på Lincoln Center i fjor.

Her er topp-ti-listen til Harpers Bazaar:

1. Hanneli Mustaparta i Peter Pilotto
2. Naomi Watts i Chanel
3. Arden Wohl i Prada
4. Diane Kruger i Prada
5. Kristin Davis i Prada
6. Helen Mirren i Lanvin
7. Penélope Cruz i L’Wren Scott
8. Renée Zellweger i Tommy Hilfiger
9. Greta Gerwig i Narciso Rodriguez
10. Kylie Minogue i Yves Saint Laurent

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere