*Nettavisen* Nyheter.

Hannelis høstfavoritter

NY VJ: Hanneli Mustaparta tar over etter Charlotte Thorstevdt på MTV.

NY VJ: Hanneli Mustaparta tar over etter Charlotte Thorstevdt på MTV. Foto: Camilla Flaatten (Side2)

Stilikonet Hanneli Mustaparta vet hva hun vil ha i høst.

(SIDE2): Den populære motebloggeren og modellen Hanneli Mustaparta er kjent for sin særegne stil. Foruten å blogge om gatemoten fra blant annet New York, er Mustaparta bidragsyter i motemagasinet «Vogue», og det er liten tvil om at 27-åringen har et øye for trender.

Les også:Høstens viktigste moteplagg

Det var derfor ingen overraskelse at Mustaparta var en av dem som nylig ble bedt om å plukke ut sine høstfavoritter av Style.com - og vi måtte selvfølgelig granske stilikonet utvalgte plagg.

Saueskinn
En av høstens aller heteste trender er jakker med saueskinn. Den mest trendy varianten er aviator jakken, og her kan du velge mellom eksklusive designerutgaver eller langt billigere kjedekopier.

Les også:Høstens mote-must

Mustaparta har selv valgt ut en aviator jakke i offwhite fra Acne, og innrømmer overfor magasinet at hun liker lyse fargetoner om vinteren.

Strikk
Strikk i sterke farger er en annen trend som garantert vil gjøre seg gjeldende i motebildet denne sesongen.

Flere av de store motehusene har strikkeplagg som sin hovedingrediens, og også den populære motebloggeren og modellen har valgt strikkeplagg som en av høstens viktigste plagg. Mustaparta har valgt ut en variant fra Balenciaga, og kombinerer denne med et par broderte bukser fra samme merke.

Les også:Mikser hardt og mykt

Til magasinet uttaler Mustaparta at hun elsker dette antrekket fordi det minner henne om femtitallets husmor - «gone wild».

Det er verdt å merke seg at femtitallet gjør seg gjeldende i motebildet denne sesongen. De kvinnelige formene skal komme til syne, samtidig som både skjørtelengder og former bærer tydelig preg av at designerne har hentet inspirasjon fra femtitallet.

Få siste nytt fra Side2.no: Klikk her!

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.