RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
(Politiet/Scanpix)

Hans Rickard funnet drept på Klemetsrud

Sist oppdatert:
Savnet siden juli.

Personen som ble funnet drept på Klemetsrud i Oslo er identifisert. Avdøde er 23 år gamle Hans Rickard Strømner, opplyser Oslo politidistrikt i en pressemelding.

Pårørende er nå varslet, og familien har samtykket i at navn og bilde distribueres.

Oslo politidistrikt innledet full drapsetterforskning og fikk bistand fra Kripos etter funn av et lik på Klemetsrud torsdag. Det var to unge jenter som fant liket som lå gjemt i en plastsekk under en sofa ved et skur ved Dølerudveien, ikke langt fra der Foreningen for omplassring av dyr (FOD) holder til.

Levningene bar preg av å ha ligget lenge på stedet, og politiet kunne i første omgang ikke si hvem den avdøde var, heller ikke om det var en mann eller kvinne.

Nå har politiet altså fått svaret på disse undersøkelsene.

Savnet siden juli

Til Dagbladet opplyser venner av 23-åringen at det siste livstegnet til omgangskretsen kom 9. juli. Da skal han ha sendt en tekstmelding til en god kamerat. Den nå avdøde mannen var i ferd med å skaffe seg ny jobb, og ingenting tydet på at noe var galt.

Ingen, heller ikke familiemedlemmer, skal etter dette ha hørt noe fra Hans Rickard Strømner.

- Formelt ble mannen meldt savnet hos politiet 13. august. Men vi fikk en bekymringsmelding 8. august, og han er ikke sett i live siden begynnelsen av juli, bekrefter politiinspektør Hanne Kristin Rohde til avisen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere