RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hanseid trekker seg i Aftenposten

Sist oppdatert:
I hardt rammede Aftenposten velger Einar Hanseid å trekke seg. Schibsted-direktør Hans Erik Matre blir ny ansvarlig redaktør i Aftenposten
Einar Hanseid har besluttet å fratre som sjefredaktør i Aftenposten etter fylte 60 år og 10 år i stillingen. Hans Erik Matre (48) blir ny ansvarlig redaktør i Aftenposten etter Hanseid.

Skiftet skjer 1. januar 2004.

Hans Erik Matre er i dag direktør i Schibsted ASA og har de siste årene hatt et særlig oppfølgingsansvar for deler av Schibsteds utenlandssatsninger, og for Schibsteds eierskap i de norske regionavisene. Matre er bl.a. styreleder i Fædrelandsvennen i Kristiansand, Scanpix og i Harstad Tidende Gruppen. Tidligere har han hatt flere ledende stillinger i norsk presse, bl.a. sjefredaktør og adm. direktør i Norsk Telegrambyrå fra 1989 til 1994, og sjefredaktør og adm. direktør i Bergens Tidende fra 1994 til 1997.

Hanseid går over i ny stilling i Schibsted ASAs konsernadministrasjon fra 1. januar 2004, heter det i en melding fra selskapet.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere