RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Hansson til New York-børsen

Sist oppdatert:
Tankrederiet Nordic American Tanker Shipping med konsernsjef Herbjørn Hansson i spissen vil i forbindelse med emisjonen som nå er i gang flyttte notering i USA til New York-børsen
NAT har i dag blitt satt under spesiell observasjon av Oslo Børs mens prisingen av emisjonen på 2,7 millioner dollar pågår gjennom en bookbuilding i USA.

Emisjonen vil kun rettes mot det amerikanske markedet, og aksjene søkes notert på New York-børsen, samtidig som selskapets notering på American Stock Exchange er søkt flyttet til mer prestisjetunge New York.

I tillegg til emisjonsrammen på 2,7 millioner aksjer, så har tilretteleggerne fått en overtildelingsopsjon på drøye 400.000 aksjer. Basert på dagens kurs gir det en emisjonsramme på drøye 100 millioenr dollar eksklusive overtildelingsopsjonen.

Emisjonen og emisjonskursen settes 17. november, mens aksjene vil være i handel fra 18. november. Det er Bear, Stearns & Co. Inc. og UBS Investment Bank som tilrettelegger emisjonen mens DnB NOR Markets, Inc. er `co-manager` for transaksjonen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere