RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Håper hun slipper fengsel etter elevsex

Lærerinnen ble dømt til fengsel etter å ha hatt sexuell omgang med ungdomsskoleeleven. Nå håper hun at hun slipper fengsel.

- Jeg sa at «du kan jo sove med meg« og hun sa «ja». Jeg følte ikke at jeg kunne gjøre noe annet enn å gjøre det - å sove med henne på den madrassen.

Det forklarte 17-åringen om sitt forhold til lærerinnen da saken gikk i Sarpsborg tingrett i august 2012. Den 31 år gamle lærerinnen ble dømt til seks måneders fengsel, og til å betale sin tidligere elev 35.000 kroner i oppreisning.

Nå har kvinnen anket saken, og i mars skal spørsmålet om fengselsstraff behandles i Borgarting lagmannsrett.

- Med tanke på hvordan hun opplevde dette sist, så blir dette en belastning for henne, sier kvinnens advokat Hans Jørgen Ramberg til NRK.

Kvinnen mistet jobben og mye av vennekretsen på hjemstedet i Østfold som følge av relasjonen med eleven. Hun har små barn, og ba i tingretten om å få slippe fengselsstraff, men det avviste tingretten. Nå håper hun at lagmannsretten vil seg det annerledes.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere